Charity

Sunt gata sa slujesc persoanele cu dizabilitati!

Donatii si alte activitati

      

Galerie foto

Sarbatoare

Iubind pe Dumnezeu si pe altii!

        In cadrul asociatiei Caritatea observam dupa 25 ani de activitate ca distanta sociala si emotionala care ne  separa pe noi de persoanele cu dizabilitati, a existat intotdeauna, in diferite grade. Este normal ca fiecare persoana cu dizabilitati  sa doreasca sa-si stabileasca o identitate unica si eficienta, aceasta fiind posibila numai in prezenta lui Dumnezeu. In relatiile noastre cu semenii care au dizabilitati observam ca ei  au mare nevoie de legaturi relationale puternice pentru a fi capabili sa-si gaseasca drumul pe care se poate ajunge in prezenta divina a lui Isus Hristos Domnul si pentru a scapa de curentul distructiv al singuratatii.
Provocarea noastra consta in, a invata cum sa patrundem in lumea complexa si adesea plina de confuzie a persoanelor cu dizabilitati scumpii nostri nostri Mefiboseti de azi si cum sa-i conducem la masa Imparatului , intr-o relatie la un nivel profund, emotional, cu Isus Hristos pe care nici o influenta  straina sa n-o poata distruge. 
Cautand sa facem legaturi stranse intre persoanele cu dizabilitati si Domnul Isus Hristos Imparatul
Imparatilor si Domnul Domnilor am dorit sa impartasim opiniile noastre cu fratii nostri din Biserica Tabor si Biserica Speranta din Oradea.
Daniel Bodog un om deosebit impreuna cu sotia lui Voirica ne-au fost calauza Duminica  27 Septembrie 2015. Daniel un cantaret si predicator cu inima mare imparte Cuvantul lui Dumnezeu si persoanelor cu dizabilitati din Oradea  ajutandu-I sa  inteleaga  jertfa Domnului Isus pentru  Mantuirea sufletului si ca El a pregatit un loc mult mai frumos decat cel de aici si de acum. Un loc unde sa fim cu Isus si sa ne bucuram o vesnicie.
Aceasta  este darul lui Isus Hristos pentru cei care cauta, uneori cu disperare, modalitati eficiente de a scapa de singuratate si durere. Cand sentimentul acut de singuratate  este rezolvat asa cum trebuie, mania si teama nu mai au loc si se deschide usa harului prin care intra oricine il primeste pe Isus Hristos in inima dupa cum ne-a marturist Bela Galinski.  
 
Hits: 731

Linkuri Sociale

Adresele Caritatii

Adresa Postala
Mircea Eliade,nr 22,400364,

Cluj-Napoca,Cluj,Romania

Adresa fizica
Nichita Stanescu Street,no3,Cluj-Napoca,Cluj,Romania

Telefon & Fax

Informatii generale :+40 264 438050
Birou:+40 264 438050
Fax: +40 264 438050