Sarbatoare

Mesaj Joni E. Tad

Joni E. Tada


``(1 Corinteni 12: 24-26) Cred ca veti ajuta la consolidarea bisericii lui Isus Hristos in Romania prin evanghelizarea persoanelor cu dizabilitati. Iar prin aceasta, veti ajuta la distrugerea culturii globale de confort. Va incurajez sa mergeti si sa aduceti pe cei orbi, surzi, pe parintii copiilor cu paralizie cerebrala, si pe cei din scaune cu rotile ca sa umple casa. Aceasta este felul in care Dumnezeu vrea sa-si creasca biserica.

Imi aduc aminte cu claritate de prima mea vizita la Cluj-Napoca, cu zeci de ani in urma- intalnirea a avut loc la Sala Sporturilor si am fost coplesita de caldura si de ospitalitatea romanilor. Cu greu puteai  gasi un loc liber in acea Sala a Sporturilor, iar entuziasmul oamenilor din Cluj era absolut contagios. In aceeasi seara am intalnit multe persoane cu dizabilitati si am fost uimita de perseverenta si taria lor, in ciuda lipsei sprijinului medical si social. Dar lucrurile urmau sa se schimbe. Prin acea prima vizita initiala, Dumnezeu urma sa faca lucruri minunate. Pentru ca in acea seara, Dumnezeu a inceput sa planteze samanta unui parteneriat minunat intre Caritatea si Joni si Prietenii.


Sunt atat de multumitoare pentru faptul ca mesajele mele radio pot fi auzite la Radio Vocea Evangheliei si ca seriile noastre televizate sunt la Credo TV in Cluj-Napoca, pentru proiectul Roti pentru lume si taberele crestine pentru familiile cu dizabilitati.``


 

Hits: 327