Sarbatoare

Vizita istorica 1982

Vizita istorica 1982


Societatea romaneasca in mare parte, a fost trezita la realitate atunci cand Joni E. Tada a vizitat Romania. Ea a cautat persoanele cu dizabilitati, aratandu-si preocuparea pentru acest segment de populatie, neglijat si marginalizat, chemand astfel crestinii la implinirea Scriputurilor, urmand prin aceasta exemplul Domnului Isus Hristos.

Evanghelistul Matei prezinta un episod emotionant in care multimile il cautau pe Domnul Isus si ii aduceau persoane cu dizabilitati: schiopi, orbi, muti, ciungi si altii, iar El cu dragoste si mila ii tamaduia.

Vedem responsabilitatea multimilor de-a aduce la Isus pe cei suferinzi, fiind un model de urmat pentru bisericile de azi, dar si pentru cei ce-Lcauta pe Isus Hristos.

Semnalul de trezire care a rasunat la evanghelizarile organizate in acea perioada i-a trezit si constientizat pe multi crestini, parinti, oameni de bine de a nu mai sta nepasatori fata de fratii nostri, copiii nostri, ci de a se implica in slujirea cu fapta si adevarul, prezentandu-le pe Isus Hristos si sansa mantuirii.

 

Dupa 35 de ani vedem o lucrare binecuvantata de Dumnezeu pentru multi semeni de-ai nostri care au fost schimbati, din oameni tristi si nemultumiti in oameni cu fata radianta, plini de bucurie in nadejdea intalnirii cu Domnul si Rascumparatorul nostru.

Dorim sa prezentam din marturiile celor prezenti la vizita lui Joni E. Tada, persoane cu dizabilitati a caror vieti au fost schimbate dupa primirea unui carucior, cadou in Numele Domnului Isus Hristos.

Zeci si sute de voluntari de la Asociatia Joni and Friends, Asociatia Caritatea si alte asociatii, din biserici din tara si alte tari, calauziti de Duhul Domnului au slujit si continua sa slujeasca in aceast nobila lucrare.

 

Hotararile si declaratiile din partea celor cercetati si schimbati, dar si a slujitorilor care s-au daruit lucrarii, sunt mobilizatoare in oprirea nepasarii si a neglijentei celor la care le merge bine, ca nu cumva sa ajunga si ei intr-o stare care sa ii duca la dependenta.

Hits: 319